بهترین ها

بهترین بازی های شبکه ای

پرطرفدارترین بازی‌هایی که می‌توانید با دوستانتان بازی کنید را در این مقاله ببینید.

بازی های شبکه ای؛ سرگرمی جذاب برای گیمرها

در دنیای امروز صنعت بازی‌های ویدیویی، بازی‌های رقابتی و چندنفره آنلاین سرگرمی‌‌های جذابی برای گیمرها شناخته می‌شوند. سازندگان این سبک از بازی‌ها همواره در تلاش هستند تا در ارائه بهترین نوع این بازی‌ها از رقیبان خود پیشی بگیرند. بسیاری از این بازی‌ها در نوع خود بی‌نظیر و واقعاً لذت‌بخش هستند. بسیاری از این بازی‌ها هم در کامپیوترهای شخصی و هم در گوشی‌های موبایل قابل بازی کردن هستند. برای تجربه این بازی‌ها در موبایل می‌توانید به یک هات اسپات متصل شوید و ساعت‌ها با دوستان خود بازی کنید. در این مطلب، دیکاردو قصد دارد تا تعدادی از بازی های شبکه ای محبوب و جذاب که قابل اجرا در محیط LAN هستند را به شما معرفی کند.

بهترین و پرطرفدارترین بازی های شبکه ای

عمدتا بازی‌های چند نفره از محبوبیت خاصی در میان‌ سایر بازی‎‌ها برخوردار هستند. دلیل اصلی جذابیت این نوع بازی‌ها این است که در چنین بازی‌هایی، شما در مقابل یک حریف واقعی به جای ربات و یا هوش مصنوعی قرار می‌گیرید. از دیگر دلایل جذابیت این بازی‌ها، بازی کردن با دیگر بازیکن‌هایی است که هیچ شناختی از آن‎‌ها ندارید و از سراسر جهان با شما مقابله می‌کنند. بازی با دیگر انسان‌ها در طول تاریخ بازی‌های جمعی، همیشه نوعی از بهترین مبارزه‌ها بوده که بسیار جذاب‌تر از بازی با هوش مصنوعی است. در ادامه به معرفی تعدادی از بازی های شبکه ای چالش برانگیز خواهیم پرداخت.

 World of Warcraft مورد اول از بهترین بازی های شبکه ای

بازی World of Warcraft به‌عنوان یکی از پرطرفدارترین بازی های شبکه ای در میان بسیاری از گیمرهای دنیا شناخته شده است. اگر از قدیم تجربه بازی با وارکرفت 3 را دارید، مطمئنا با این بازی نیز ارتباط خواهید گرفت. چرا که این بازی نمونه تکمیل شده و رشد یافته بازی Warcraft III است. سبک این بازی، به شکل نقش‌آفرینی است و در حین بازی شما بازیکنان و کاراکتر‌های Warcraft III را نیز می‌توانید مشاهده کنید. به عنوان تنها تفاوت بین این دو بازی می‌توان به این اشاره کرد که به سادگی، قابلیت استفاده از دوربین بالای سر بازیکنان مهیا شده است و شما این امکان را دارید تا به عنوان سوم شخص نیز ماجرای بازی را دنبال کنید.

بازی شبکه‌ای World of Warcraft

در این بازی جذاب آنلاین شما این امکان را دارید تا بر اساس سطح قدرت‌های مختلف، کاراکترهای بازی را خریداری کنید. قدرتمندتر شدن کاراکتر‌ها برابر با جلو بردن بازی به شکل بهتر و موثرتر است اما این در حالی است که توانایی خرید کاراکتر‌های قوی را نیز داشته باشید.

در این بازی با وجود یک سرزمین خیالی، هیچ گونه حد و مرزی برای شما و ماجراهایتان وجود نخواهد داشت. با سفری به درون این بازی جهان باز، می‎توانید داستان هر یک از کاراکترهای خود را به‌شکل جداگانه و با ماجراجویی‌های مختلف دنبال کنید.

بازی کال آف دیوتی: مدرن وارفر 2

ششمین نسخه از سری بازی‌های کالاف دیوتی با نام جنگاوری نوین یا Call of Duty: Modern Warfare 2، عرضه شد که توانست در شمار محبوب‌ترین بازی های شبکه ای قرار بگیرد. داستان این بازی دنباله‌ای بر بازی کال آف دیوتی: مدرن وارفر 1بوده و محیطو گیم پلی مشابهی با آن دارد. این بازی همان صحنه‌های هیجان‌انگیز‌ و گیرایی نسخه قبلی خود را حفظ کرده است. در مدرن وارفر2 بازیکنان با تهدیدهای جدیدی روبرو می‌شوند که در طی آن‌ها جهان در مرز فروپاشی قرار می‌گیرد. برای اولین بار در تاریخ بازی‌های ویدیویی موسیقی متن بازی کال آف دیوتی: مدرن وارفر 2 توسط موزیسین پرآوازه، هانس زیمر، ساخته شد.

بازی آسفالت 8: هوابرد

بازی Asphalt 8: Airborne به عنوان یکی از بازی های شبکه ای همیشه مطرح و لذت‌بخش در بین گیمرها و کاربران اندروید و  iOS شناخته شده است.  هیچ بازی مسابقه‌ای به پای محبوبیت بازی آسفالت 8 نمی‌رسد. آنچه این بازی را از سایر بازی‌های این سبک متمایز می‌کند، ویژگی‌های منحصر به فرد آن است. وجود انواع مختلف پیست‌های مسابقه و انواع مختلف اتومبیل و وجود رویدادهای متفاوت، همه و همه دلیلی بر تفاوت بزرگ این بازی با دیگر بازی‌های این سبک است.

بازی آسفالت 8: هوابرد

هشت بازیکن همزمان قادرند با اتصال به شبکه Wi-Fi در Asphalt 8 Airborne مسابقه را آغاز کنند. دیگر جذابیت‌های این بازی شامل گرافیک بسیار بالا، جلوه‌های صوتی واقع‌گرایانه همراه با بیش از 300 رویداد، 9 فصل، و بیش از 200 اتومبیل بهترین انتخاب برای هر بازیکن سبک مسابقات اتومبیل‌رانی می‌شود.

بازی Among Us؛ یکی از محبوب‌ترین بازی های شبکه ای

بازی امانگ آس یک بازی چند نفره لذت‌بخش بوده که به دو صورت آفلاین و آنلاین قابل بازی کردن است. در این بازی محبوب، می‎توانید همزمان با 4 تا10 نفر به کمک یک شبکه Hotspot بازی کنید. این یک بازی مافیایی با مضمون فضایی است که بازیکنان قابلیت بازی در دو نقش را خواهند داشت. بیشتر آن‎‌ها به عنوان خدمه و تعدادی هم تحت عنوان ایمپاسترها وارد بازی خواهند شد. در این بین، هدف خدمه سفینه شناسایی ایمپاستر‌ها و در نهایت از بین بردن آن‎‌ها در حین انجام وظایف مختص به خودشان انجام می‌شود. در مقابل، هدف ایمپاسترها از بین بردن تمامی افراد خدمه بدون شناسایی شدن است. این بازی در عین سادگی، بسیار پیچیده بوده و افراد بسیاری را به خود علاقه‌مند کرده است.

بازی Among Us؛ یکی از محبوب‌ترین بازی های شبکه ای

بازی جنگ ستارگان: جبهه نبرد 2

شاید جمله “در زمان‌های بسیار دور در کهکشانی دورافتاده…” برای شما هم آشنا باشد. بازی جنگ ستارگان: جبهه نبرد 2 یکی از موفق‌ترین بازی‌های اقتباسی‌ از سری فیلم‌های جنگ ستارگان در ژانر شوتر اول و سوم شخص است. این بازی که در سال 2005 توسط استودیو پاندمیک ساخته و توسط لوکاس آرتس منتشر شد، دنباله‌ای بر نسخه اول خود به‌شمار می‌آید.

قسمت دوم جبهه نبرد علاوه بر پوشش بخش زیادی از نبردهای سری فیلم‌های جنگ ستارگان، بخش‌های دیگری نیز دارد. با ورود به این بخش‌ها می‌توانید به سیارات مختلف سفر کنید، خلبانی سفینه‌های مختلف را تجربه کنید و با پیروزی در نبردها، کهکشان را تحت سلطه خود درآورید. در این بازی‌ می‌توانید به یکی از نیروهای سربازان امپراطوری، اتحاد شورشیان، کلون‌ها و یا درویدهای اتحادیه تجار بپیوندید و در سراسر کهکشان به نبرد بپردازید. همچنین شخصیت‌های اسطوره‌ای جنگ ستارگان نیز در این بازی حضور دارند و جذابیت آن را بیش از پیش می‌کنند. بخش داستانی تک نفره این بازی نیز داستان سربازی از لژیون 501ام امپراطوری را روایت می‌کند که در نبردهای مختلفی برای تسخیر کهکشان و تثبیت پایه‌های امپراطوری حضور دارد.

بازی ماینکرفت شما را ساعت‌ها به خود مشغول خواهد کرد

در صنعت بازی‌های ویدیویی، همواره سازند‌گان به دنبال ایجاد خلاقیت و سرگرم‎کننده بودن بازی‌هایشان بدون توجه به کیفیت و رزولوشن آن هستند. یکی از مثال‌های قابل ذکر در این مورد، بازی Minecraft است. این بازی گرافیک و داستان‌سرایی خاصی ندارد و تنها موردی که این بازی را به یک اثر هیجانی و اعتیادآور تبدیل کرده، نوآوری و خلاقیت موجود در آن درکنار دنیای پیکسلی منحصربه‌فرد آن است.

در جریان بازی ماینکرفت بازیکن اختیار ساخت هرگونه ساز و کار خلاقانه و در کنار آن، قابلیت نابودی دشمنانی که در بعضی از محیط‌ها به او هجوم می‌آورند را خواهد داشت. از سویی دیگر، این بازی دارای یک بخش مولتی پلیر و شبکه‌ای بوده که می‌توانید دوستان خود را به ساخت و ساز و ماجراجویی در دنیای بزرگ و عجیب بازی دعوت کنید.

بازی ماینکرفت شما را ساعت‌ها به خود مشغول خواهد کرد

بازی جی تی ای: سن آندریاس از دیگر بازی های شبکه ای محبوب

هنگامی که از بازی های شبکه ای صحبت به میان می‌آید، نمی‌توان از بخش شبکه‌ای بازی جی تی ای سن آندریاس و جذابیت خاص آن غافل شد. این بازی آنقدر معروف است که احتیاجی به معرفی ندارد. جی تی ای سن آندریاس دنباله‌ای بر بازی جی تی ای: وایس سیتی و مقدمه‌ای بر بازی جی تی ای: داستان‌های لیبرتی سیتی است. این بازی داستان سی جی، خلافکاری از گروو استریت را روایت می‌کند که چگونه می‌خواهد از کسانی که به او و گروو استریت خیانت کردند و مادرش را به قتل رساندند، انتقام بگیرد.

سن آندریاس در زمان انتشار خود، بزرگ‌ترین و پیچیده‌ترین نقشه بازی را در گونه بازی‌های جهان باز داشت که از سه شهر لوس سانتوس، سان فیرو و لاس ونتوراس تشکیل شده بود. همچنین نقشه بازی شامل مناطق وسیعی از حومه شهر، جنگل، بیابان و کوه‌های و تپه‌های بسیاری را در خود جای داده بود. شما می‌توانید با استفاده از نرم افزار SA-MP و یا  MTASA، این بازی را  به صورت LAN تجربه کنید.

بازی نید فور اسپید: موست وانتد

یکی دیگر از بازی های شبکه ای که در زمان انتشار خود سروصدای زیاد به پا و طرفداران بسیاری پیدا کرد، بازی نید فور اسپید: موست وانتد بود. بازی نید فور اسپید موست وانتد یا جنون سرعت: تحت تعقیب، یک بازی در سبک مسابقه‌ای و اتومبیل‌رانی از سری بازی‌های مشهور نید فور اسپید است. این بازی در سال 2012 توسط EA Black Box طراحی شده و توسط Electronic Arts عرضه شد. موست وانتد پس از نسخه نید فور اسپید: کربن، دوباره تعقیب و گریز پلیسی را به عنوان بخش اصلی بازی به مسابقات خیابانی وارد کرد. هر دو بازی نید فور اسپید: موست وانتد و نید فور اسپید: کربن به بهترین بازی های شبکه ای سال پس از انتشار تبدیل شدند.

کانتر استرایک؛ نوستالژی خاص هر گیمر

کانتر استرایک محصولی بود که مینه لی و جس کلیف با ایجاد تغییراتی بر روی بازی نیمه‌جان، آن را خلق کردند. بازی پس از انتشار اولین نسخه، با محبوبیت بالایی رو به رو شد که در پی آن در نسخه‌های دیگری مانند کانتر استرایک: ۱.۶ و کانتر استرایک: کاندیشن زیرو و کانتر استرایک: سورس و کانتر استرایک: گلوبال آفنسیو منتشر شدند. این بازی هم به صورت آنلاین در گیم نت‌ها و هم به صورت انفرادی در خانه‌ها طرفداران خاص خود را دارد. همچنین چند سالی است که مسابقات جهانی این بازی جذاب در کشورهای مختلف جهان برگزار می‌شود.

بازی در سبک تیراندازی تاکتیکی و با استفاده از دوربین اول شخص جلو می‌رود. آغاز بازی در حالی است که بازیکنان با قرارگیری در مکان مخصوص خود، انتظار شروع بازی را می‌کشند. یک بازیکن قادر است تا در هر گروه مدل‌های مختلفی از شخصیت‌ها را انتخاب کرده و هر نوع از اسلحه را خریداری کند. این بازی، یکی از مشهورترین بازی های شبکه ای مولتی پلیر است و از اولین و نوستالژیک‌ترین نقشه‌های آن می‌توان به نقشه Dust اشاره کرد.

بازی جنگ‌های صلیبی از پرطرفدارترین بازی های شبکه ای

رخداد داستان بازی جنگ‌های صلیبی و مراحل جنگی آن، مربوط به دورانی خیالی و در سده ۱۰۶۶ میلادی است. زمانی که چهار سردار معروف آن با نام‌های عجیب مستعارشان، یعنی رت (موش صحرایی)، اسنیک (مار)، پیگ (خوک) و وولف (گرگ)، فتنه و شورشی بزرگ را بر علیه پادشاه سرزمین برپا کرده‌اند. پادشاه برای حفظ جان خود، به سرزمینی به نام سرزمین بربرها فرار می‌کند. با رفتن او، سرزمینش بین این چهار سردار تقسیم می‌شود. بازیکن بازی به عنوان یک لرد در بازی حضور می‎یابد و ماموریت او، نابود کردن این افراد و برگرداندن سرزمین به شخص پادشاه خواهد بود.

بازی جنگ‌های صلیبی از پرطرفدارترین بازی های شبکه ای

در بخش اقتصادی داستان، لرد موظف است که دستورهایی را که از جانب پادشاه دریافت می‌کند را اجرا کرده و همچنین به دژ خویش و مردمان سرزمین نیز رسیدگی کند. این بخش معمولا فاقد هرگونه درگیری و مبارزه خواهد بود. هدف این بازی بیشتر بر روی نوع حملات و تعیین راهبردهای بازی متمرکز است. اما در طرف دیگر توجه به بخش اقتصادی زمینه لازم برای آموزش نیروهای جنگی را نیز فراهم خواهد کرد. بازیکن تنها در صورتی این توانایی را دارد که به نیروهای جدید آموزش دهد که تعداد معینی از رعیت را تحت اختیارات خود داشته باشد. تنها زمانی مردم به قلعه آمده و ساکن می‌شوند که رضایتشان با رفاه داشتن در مواردی مانند غذا، تفریحات، اماکن مذهبی و عدم وجود رعب و وحشت جلب شود.

علاوه بر بخش داستانی، بخش‌های متنوع دیگری نیز وجود دارند. به عنوان مثال در بخش محاصره، نقشه‌ها بیش‌تر از داستان‌ها و روایت‌های موجود در تاریخ تهیه و ساخته شده‌اند. هدف این بخش‌ها بیشتر بر حمله و هجوم به سمت قلعه یا نحوه دفاع از آن متمرکز است و شیوه ساخت قلعه اهمیت چندانی نخواهد داشت.

با نصب بازی های شبکه ای، لذت و هیجان رقابت دسته‌جمعی را تجربه کنید

بازی های شبکه ای که از گذشته‌های دور در گیم نت‌ها طرفداران خاص خود را داشتند در سال‌های اخیر بسیار پیشرفت کرده‌‌اند. از این رو، تعداد بازیکنان آن‎ها نیز افزایش یافته است. اجرای بازی‎های چند نفره شبکه‌ای و رقابت با دوستان، لذت و هیجان خاصی را به دنبال دارد. از سوی دیگر، تجربه بازی‌هایی مانند جی تی ای سن آندریاس به صورت شبکه‌ای، که بیشتر گیمرها آن را به صورت انفرادی تجربه کرده‌اند، خالی از لطف نیست. با اجرای بازی‌ها نامبرده و بسیاری از بازی های شبکه ای دیگر، می‌توانید ساعت‌ها با دوستان خود سرگرم رقابتی جذاب شوید.

با نصب بازی های شبکه ای، لذت و هیجان رقابت دسته‌جمعی را تجربه کنید

کلام آخر

ممنون از اینکه تا آخر مقاله با ما همراه بودید. شما می توانید بهترین مقالات را در بلاگ دیکاردو مطالعه کنید و از آخرین اخبار روز دنیای گیم آگاه شوید. اگر به دنبال یادگیری اجرای یکی از خاطره انگیزترین بازیها یعنی پی اس 1 روی کامپیوتر خود هستید؛ می توانید مقاله نحوه اجرای بازی های پلی استیشن ۱ روی کامپیوتر را در بلاگ دیکاردو مشاهده کنید.

محصولات مرتبط :



نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا